Skip directly to content

Laatste nieuws

Werelddownsyndroomdag 2014 - Iedereen is anders. Iedereen mag er zijn

Dans als diversiteit je happy maakt, post je videoclip op onze facebook, en maak kans op een boekenbon van 25 EUR


Iedereen is anders. En dat is maar goed ook. Downsyndroom Vlaanderen nodigt jou uit om – op de Werelddownsyndroomdag- te tonen dat jij happy bent met die diversiteit.

Sokken uit de broekspijpen 
Werk je mee aan een wereld waarin iedereen er mag zijn? Rol dan je broekspijpen op! En draag op 21 maart – samen met je vrienden –twee anders-gekleurde sokken. Omdat ook mensen met downsyndroom de wereld kleurrijk maken. En - op hun manier -meerwaarde bieden.

Dans en maak een videoclip
Meedoen aan het wereldwijde feest van het anders én uniek zijn? Toon je sokken, dans op de Happy-hit van Pharell Williams, en neem jouw eigen videoclip op. Vind ons leuk op facebook, en post je clip. De drie leukste filmpjes winnen een boekenbon van 25 euro. Inspiratie nodig? Kijk naar de Happy-clips van Parijs, Moskou en Berlijn. DOEN!

Word een echte ambassadeur 
Speld de sokjespin op je revers. Zo toon je dat iedereen er mag zijn. Vraagt iemand je naar de betekenis ervan? Kijk dan even op het spiekbriefje. Piins kun je tegen 1 euro per stuk kopen. Contacteer de verantwoordelijke van je provincie via deze site.

 

Reageer op dit artikel